reis-bew

Reizen

Zonder hindernissen op reis!

Op reis kan er van alles misgaan. In een onbekende omgeving gelden vaak andere regels, normen en waarden. Voor de reiziger is het een hele uitdaging om daar mee om te gaan en een oplossing te vinden. i2i elimineert de geografische hindernissen en zorgt dat mensen ook op reis, op de gewenste tijd met de gewenste persoon live in contact kunnen komen om het probleem – letterlijk – onder ogen te brengen. Voor je bedrijf bevordert dit zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de dienstverlening, door meer accurate afhandelingen per dag. De klant ervaart een stuk extra service, gemak en kwaliteit.

Stel: je klant huurt een villa, maar er loopt overal ongedierte. De klant is dan – terecht – in paniek. Het is geweldig wanneer je in zo’n geval als reisorganisatie direct te hulp kunt schieten, live in beeld bent en alles meteen kunt regelen. Met i2i is dat allemaal mogelijk.

Zo werkt i2i

Delen van informatie

i2i neemt gesprekken standaard op. Als er later vragen zijn, kunnen die alsnog beantwoord worden aan de hand van het beschikbare beeldmateriaal. Daarnaast kan de expert een collega op een andere locatie om zijn mening vragen. Vooraf meldt de maatschappij uiteraard aan de klant dat dit tot de mogelijkheden behoort. Met videobellen komt er dan een beeldverbinding tot stand tussen alle betrokken partijen.

Wil je weten hoe i2i jouw organisatie vooruit kan helpen?

Neem contact op en ontdek het met onze pilot.

In contact met DEKRA

Benieuwd hoe i2i jouw processen naar een hoger niveau tilt? We laten het je graag zien door middel van onze pilot. We geven je eerst een korte training. Vervolgens probeer je i2i vier weken lang uit. We passen de lay-out aan je huisstijl aan en integreren je logo in i2i. Achteraf gaan we met je om tafel zitten voor een evaluatiesessie en overleggen samen over de volgende stap. Voor meer informatie bel of mail ons.

Meer informatie opvragen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden met i2i.

Contactformulier:

Het heft liever zelf in handen?

Schroom niet, bel of mail ons voor meer informatie.

Contactgegevens:

DEKRA Experts
+31 10 2077 242

Eerst zien dan geloven?

Klik hier voor onze pilot, en ervaar het voordeel en gemak van i2i zelf.

Volg ons

Start typing and press Enter to search