slider

Wie zijn wij?

Alles over DEKRA

DEKRA is een onafhankelijke kennisorganisatie met ruim 35.000 werknemers in meer dan 50 landen. Begonnen in 1925 is DEKRA inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste industriële, op automotive gerichte inspectie instelling in Duitsland en behoren wij wereldwijd tot de top vijf. Met een omzet van 2,5 miljard per jaar, zetten de experts van DEKRA zich in voor de veiligheid en kwaliteit in het leven van talloze mensen op het gebied van technologie, mobiliteit en milieu. DEKRA uit haar expertise op verschillende vlakken: door schade-expertise & claimsmanagement en door te testen, te inspecteren en te certificeren. Hoewel elk land anders is, verbinden wij onze vestigingen wereldwijd door ons onafhankelijke oordeel en onze jarenlange ervaring.

Zo was het onze ervaring die ons leerde dat afstand de efficiëntie van processen meer dan eens belemmerde. We zochten een oplossing: i2i. Door middel van een beveiligde videoverbinding schieten wij klanten te hulp bij het afhandelen van schadegevallen. Meer informatie over DEKRA lees je hier: www.dekra.nl.

Business process outsourcing

DEKRA heeft de DEKRA i2i app ontwikkeld, maar is ook in staat om de processen te regelen. In dat geval handelen we claims, helpdesk, vragen, klachten of andere zaken voor je bedrijf af. Met de i2i applicatie, kunnen we dus ook je customer service center met de bijbehorende services overnemen. Efficiënt en kostenbesparend. We nemen de honneurs waar volgens de standaard van je bedrijf: servicegericht, snel, accuraat en altijd en overal bereikbaar.

Het outsourcen van processen zit in ons DNA. DEKRA Claims & Expertise verzorgt al meer dan 60 jaar verzekeringsclaimsafhandelingen en bijbehorende processen voor vrijwel alle verzekeraars in Nederland.

Klik hier om meer informatie aan te vragen over DEKRA i2i business process outsourcing.

In contact met DEKRA

Benieuwd hoe i2i jouw processen naar een hoger niveau tilt? We laten het je graag zien door middel van onze pilot. We geven je eerst een korte training. Vervolgens probeer je i2i vier weken lang uit. We passen de lay-out aan je huisstijl aan en integreren je logo in i2i. Achteraf gaan we met je om tafel zitten voor een evaluatiesessie en overleggen samen over de volgende stap. Voor meer informatie bel of mail ons.

Meer informatie opvragen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden met i2i.

Contactformulier:

Het heft liever zelf in handen?

Schroom niet, bel of mail ons voor meer informatie.

Contactgegevens:

DEKRA Experts
+31 10 2077 242

Eerst zien dan geloven?

Klik hier voor onze pilot, en ervaar het voordeel en gemak van i2i zelf.

Volg ons

Start typing and press Enter to search