Financieel

Financiële dienstverlening

Gemakkelijk financieel advies aanvragen!

Financieel advies is kostbaar. Wat is een verstandige hypotheekkeuze voor een klant, of voor welke financieringsvorm moet hij kiezen? Welke mogelijkheden zijn er voor het aanvragen van meerdere rekeningen of een microkrediet?
In de hedendaagse economie is het voor klanten of prospects vaak lastig om een passende afspraak met de bank te maken; ze zijn immers gebonden aan de locatie en openingstijden van de bank en aan hun eigen werktijden. Zou het voor je klant niet een uitkomst zijn als hij of zij op ieder gewenste locatie financieel advies kan krijgen? i2i maakt dit mogelijk, met hoge veiligheidsgarantie, uitstekende beeldkwaliteit en een eindeloze lijst aan mogelijkheden. De video’s worden automatisch opgeslagen. Zo kun je, alleen of met een collega, de situatie altijd opnieuw bekijken. Dit bevordert de kwaliteit van de dienstverlening (ook ten opzichte van de concurrentie) en vergemakkelijkt het proces.

Zo werkt i2i

Delen van informatie

i2i neemt gesprekken standaard op. Als er later vragen zijn, kunnen die alsnog beantwoord worden aan de hand van het beschikbare beeldmateriaal. Daarnaast kan de adviseur een collega op een andere locatie om zijn mening vragen. Vooraf meldt de maatschappij uiteraard aan de klant dat dit tot de mogelijkheden behoort. Met videobellen komt er dan een beeldverbinding tot stand tussen beide partijen.

Ben je benieuwd hoe i2i jouw organisatie vooruit kan helpen? Neem contact op en ontdek i2i met onze pilot.

In contact met DEKRA

Benieuwd hoe i2i jouw processen naar een hoger niveau tilt? We laten het je graag zien door middel van onze pilot. We geven je eerst een korte training. Vervolgens probeer je i2i vier weken lang uit. We passen de lay-out aan je huisstijl aan en integreren je logo in i2i. Achteraf gaan we met je om tafel zitten voor een evaluatiesessie en overleggen samen over de volgende stap. Voor meer informatie bel of mail ons.

Meer informatie opvragen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden met i2i.

Contactformulier:

Het heft liever zelf in handen?

Schroom niet, bel of mail ons voor meer informatie.

Contactgegevens:

DEKRA Experts
+31 10 2077 242

Eerst zien dan geloven?

Klik hier voor onze pilot, en ervaar het voordeel en gemak van i2i zelf.

Volg ons

Start typing and press Enter to search