energie-bew

Energie

Tijdsbesparing en gebruiksgemak!

Hoe makkelijk zou het zijn: het verhelpen van storingen op afstand. Zowel voor jou als voor je klant. Sta je klanten via videoverbinding te woord bij problemen aan bijvoorbeeld de cv-ketel. Zo kijk je mee en help je je klant snel aan een oplossing. Met i2i beantwoord je de behoefte van de hedendaagse consument, voor wie tijdsbesparing en gebruiksgemak steeds belangrijker worden.

Maar ook het doorgeven van de meterstanden: in hoeveel gevallen gaat dat in één keer goed? En hoeveel tijd en geld ben je omgerekend kwijt aan onjuiste informatie? i2i helpt je onder andere klanten de meterstanden in één keer goed door te geven, door middel van videoverbinding. Zo kun je meteen controleren of de standen kloppen. Het scheelt post, bezoeken, gedoe en verwarring.

Zo bevordert i2i de efficiëntie waardoor je tijd en geld bespaart. Denk bijvoorbeeld aan zaken als het regelen van processen en het versturen van herinneringen per post.

Zo werkt i2i

Delen van informatie

i2i neemt gesprekken standaard op. Als er later vragen zijn, kunnen die alsnog beantwoord worden aan de hand van het beschikbare beeldmateriaal. Daarnaast kan de expert een collega op een andere locatie om zijn mening vragen. Vooraf meldt de maatschappij uiteraard aan de klant dat dit tot de mogelijkheden behoort. Met videobellen komt er dan een beeldverbinding tot stand tussen de betrokken partijen.

Wil je meer weten over hoe i2i jouw organisatie vooruit kan helpen? Neem contact op en ontdek het met onze pilot.

In contact met DEKRA

Benieuwd hoe i2i jouw processen naar een hoger niveau tilt? We laten het je graag zien door middel van onze pilot. We geven je eerst een korte training. Vervolgens probeer je i2i vier weken lang uit. We passen de lay-out aan je huisstijl aan en integreren je logo in i2i. Achteraf gaan we met je om tafel zitten voor een evaluatiesessie en overleggen samen over de volgende stap. Voor meer informatie bel of mail ons.

Meer informatie opvragen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden met i2i.

Contactformulier:

Het heft liever zelf in handen?

Schroom niet, bel of mail ons voor meer informatie.

Contactgegevens:

DEKRA Experts
+31 10 2077 242

Eerst zien dan geloven?

Klik hier voor onze pilot, en ervaar het voordeel en gemak van i2i zelf.

Volg ons

Start typing and press Enter to search