bouw-bew

Bouw

Makkelijk in contact met je klant via i2i

Videobellen biedt eindeloos veel mogelijkheden die je bedrijfsprocessen versoepelen, versnellen en efficiënter maken. Zo bespaar je onmiddellijk kosten.

Iedereen weet dat het in de bouw gebruikelijk is om diverse offertes bij verschillende partijen op te vragen. Je gaat als aannemer naar de locatie om de situatie te bekijken, je drinkt koffie, maakt aantekeningen, rijdt terug naar kantoor en gaat aan de slag met de begroting. Dit is een tijdrovend proces. Terwijl de klant ongeduldig wordt, typ je de laatste woorden voor de offerte. Maar dan ben je er nog niet, want de kans is groot dat de klant kiest voor een andere aannemer; er staan immers meerdere aanvragen uit. Worst case scenario: je hebt kostbare tijd gestoken in het bezoeken van de potentiële klant, het doornemen van de verbouwing ter plekke en het schrijven van de offerte, terwijl dat allemaal voor niets is geweest.

Met i2i heb je contact met de potentiële klant via videobellen. Je bekijkt de situatie, verzamelt de wensen en andere nodige informatie. Na het gesprek wordt de video automatisch gefiled en kun je vanachter hetzelfde bureau de offerte meteen opstellen. Zo bespaar je (reis)tijd, geld en kun je altijd controleren wat er ook alweer gevraagd was. Je kan je als aannemer flexibeler opstellen, waardoor je beter mee kunt bewegen met de wensen van de potentiële klant.

Afspraken op afstand afhandelen in hd-beeldkwaliteit, zonder vastlopen, full screen en uitstekend beveiligd. Je klant ontvangt een link die hij alleen maar hoeft te openen op elk gewenst device, desktop, tablet of smartphone. Het downloaden van bijbehorende applicaties is dus niet nodig. Dat is het gemak van i2i.

Zo werkt i2i

Delen van informatie

i2i neemt gesprekken standaard op. Als er later vragen zijn, kunnen die alsnog beantwoord worden aan de hand van het beschikbare beeldmateriaal. Daarnaast kan de expert een collega op een andere locatie om zijn mening vragen. Vooraf meldt de maatschappij uiteraard aan de klant dat dit tot de mogelijkheden behoort. Met videobellen komt er dan een beeldverbinding tot stand tussen de betrokken partijen.

Wil je meer weten over hoe i2i jouw bedrijf vooruit kan helpen? Neem contact op en ontdek het met onze pilot.

In contact met DEKRA

Benieuwd hoe i2i jouw processen naar een hoger niveau tilt? We laten het je graag zien door middel van onze pilot. We geven je eerst een korte training. Vervolgens probeer je i2i vier weken lang uit. We passen de lay-out aan je huisstijl aan en integreren je logo in i2i. Achteraf gaan we met je om tafel zitten voor een evaluatiesessie en overleggen samen over de volgende stap. Voor meer informatie bel of mail ons.

Meer informatie opvragen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw mogelijkheden met i2i

Contactformulier:

Het heft liever zelf in handen?

Schroom niet, bel of mail ons voor meer informatie.

Contactgegevens:

DEKRA Experts
+31 10 2077 242

Eerst zien dan geloven?

Klik hier voor onze pilot, en ervaar het voordeel en gemak van i2i zelf.

Volg ons

Start typing and press Enter to search